AlfaNordic byder velkommen til et nyt hold talenter på vores Pharma Academy Programme

AlfaNordic Academy har i år sammensat et stærkt Team III til Pharma Academy.  I uge 41, startede de på en boot camp, hvor de sammen viste en uovertruffen samarbejdsevne. Her blev gruppen udfordret på både det fysiske og personlige plan, da de stod overforforskellige krævende opgaver, initieret og faciliteret af tre erfarne jægersoldater. Gennem samarbejde i pressede situationer, lærte de hvordan kommunikation og teamwork er en uvurderlig styrke i at skabe sammenhold og løse de udfordringer, som man står over for. Boot campen skal fungere som et led i det personlige boost, som vi ønsker at vores graduates skal gennemgå, mens de er en del af programmet. Samspillet mellem at lære sig selv bedre at kende og at indgå i en gruppedynamik, er en vigtig brik når man skal ud og indgå i teamarbejde i en virksomhed. Til at understøtte dette, blev der på boot campen ligeledes arbejdet med hver enkelte graduates individuelle udviklingsplan, for at skabe en indsigt i egne præferencer samt stærke og svage sider.

Ugen efter, var det tid til at de nye graduales skulle klædes på fagligt. Med undervisning i “Grundlæggende GMP”, fik de indsigt i begreberne patient safety, kvalitets- og procesforståelse samt vigtigheden af disse, når man skal arbejde i farmaindustrien. Det er AlfaNordic Academys overordnede målsætning, at bidrage uddannelsesmæssigt til den danske life science industri, gennem vidensdeling indenfor GxP-området. I Pharma Academy-programmet ønsker vi at skabe en overgang fra den teoretiske læring, som kandidaterne har med fra deres universitetsuddannelse til, at de kan omsætte viden til praktisk læring i et GMP-reguleret produktionsmiljø ude i en farmavirksomhed. AlfaNordic sørger for løbende at klæde de unge graduates på med fagrelevant undervisning. Derudover har alle graduates fået tildelt en erfaren konsulent som mentor, der støtter dem i hele forløbet.

Vi forventer os rigtig meget af de unge graduates på Team III ude i de farmavirksomheder, som kommer til at præge deres karriereretning de næste 2 år. Vi har i år sammensat et team der repræsenterer forskellige uddannelsesretninger indenfor life science, som både understøtter gruppedynamik og skaber et rum for faglig sparring og fordybelse. Vi glæder os til at guide dem i deres videre færden og udvikling.

Team III består af:

(Øverst fra venstre)

Annie Louise Tue Birkebæk – Diplomingeniør i Kemi- og Bioteknologi fra Danmarks Tekniske Universitet

Frederikke Kirstine Hall – Human Biolog fra Københavns Universitet

Kristine Christensen Leere – Farmaceut fra Københavns Universitet

Alexander Hassan – Eksportingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet

Søren Bøgh Brier – Cand. Scient. i Nanobioscience fra Syddansk Universitet

AlfaNordic Academy har i år sammensat et stærkt Team III til Pharma Academy.  I uge 41, startede de på en boot camp, hvor de sammen viste en uovertruffen samarbejdsevne. Her blev gruppen udfordret på både det fysiske og personlige plan, da de stod overforforskellige krævende opgaver, initieret og faciliteret af tre erfarne jægersoldater. Gennem samarbejde i pressede situationer, lærte de hvordan kommunikation og teamwork er en uvurderlig styrke i at skabe sammenhold og løse de udfordringer, som man står over for. Boot campen skal fungere som et led i det personlige boost, som vi ønsker at vores graduates skal gennemgå, mens de er en del af programmet. Samspillet mellem at lære sig selv bedre at kende og at indgå i en gruppedynamik, er en vigtig brik når man skal ud og indgå i teamarbejde i en virksomhed. Til at understøtte dette, blev der på boot campen ligeledes arbejdet med hver enkelte graduates individuelle udviklingsplan, for at skabe en indsigt i egne præferencer samt stærke og svage sider. Ugen efter, var det tid til at de nye graduales skulle klædes på fagligt. Med undervisning i “Grundlæggende GMP”, fik de indsigt i begreberne patient safety, kvalitets- og procesforståelse samt vigtigheden af disse, når man skal arbejde i farmaindustrien. Det er AlfaNordic Academys overordnede målsætning, at bidrage uddannelsesmæssigt til den danske life science industri, gennem vidensdeling indenfor GxP-området. I Pharma Academy-programmet ønsker vi at skabe en overgang fra den teoretiske læring, som kandidaterne har med fra deres universitetsuddannelse til, at de kan omsætte viden til praktisk læring i et GMP-reguleret produktionsmiljø ude i en farmavirksomhed. AlfaNordic sørger for løbende at klæde de unge graduates på med fagrelevant undervisning. Derudover har alle graduates fået tildelt en erfaren konsulent som mentor, der støtter dem i hele forløbet. Vi forventer os rigtig meget af de unge graduates på Team III ude i de farmavirksomheder, som kommer til at præge deres karriereretning de næste 2 år. Vi har i år sammensat et team der repræsenterer forskellige uddannelsesretninger indenfor life science, som både understøtter gruppedynamik og skaber et rum for faglig sparring og fordybelse. Vi glæder os til at guide dem i deres videre færden og udvikling. Team III består af: (Øverst fra venstre) Annie Louise Tue Birkebæk – Diplomingeniør i Kemi- og Bioteknologi fra Danmarks Tekniske Universitet Frederikke Kirstine Hall – Human Biolog fra Københavns Universitet Kristine Christensen Leere – Farmaceut fra Københavns Universitet Alexander Hassan – Eksportingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet Søren Bøgh Brier – Cand. Scient. i Nanobioscience fra Syddansk Universitet
Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn

Vi benytter os af cookies for at generere statistik samt optimere brugervenligheden og funktionaliteten. 
I vores cookiepolitik kan du finde mere information om vores brug af cookies og hvordan man sletter eller blokerer disse. 
Hvis du ikke aktivt foretager et valg, men fortsætter med dit besøg på vores hjemmeside, samtykker du til vores anvendelse af cookies.