Pharma Academy Team II på LEAN-opgave

Pharma Academy Team II blev i sidste uge klædt på med LEAN-værktøjer af vores dygtige undervisere Michael Jack Truelsen og Frank Hansen, så de blev klar til at gå ud og løse to LEAN-opgaver på Region Hovedstadens Apotek. Der blev udført ’brown paper’-procesdiagram og KAIZEN på to produktionsområder, hvor der bl.a. blev kigget på optimering af ventetid for produktionsenheder. AlfaNordic Academy medierer samarbejde mellem uddannelsesinstitutioner og virksomheder, så vi kan være med til at forme fremtidens medarbejdere til life science-industrien. Vi indleder gerne nye samarbejder på tværs af branchen – dette kunne være som besøgsvirksomhed eller løsning af opgaver i forbindelse med undervisningsmoduler i vores Pharma Academy graduateprogram. Kunne dette være noget for dig og din virksomhed, så giver vi gerne en præsentation af, hvad vi kan hjælpe med gennem vores Academy. Team II startede på bootcamp i september 2017 og slutter deres 2-årige forløb i Pharma Academy med en hovedopgave og en mundtlig eksamen september 2019. De er gennem graduateforløbet blevet klogere på:

• GMP og kvalitets mind-set • Dokumentation • Udstyrs kvalificering og proces validering • Farmaceutiske processer & Teknologier • Projektledelse • IT & Automation • LEAN • Empowerment & Personlig udvikling

Vi er ved at sætte det næste hold til Pharma Academy med opstart i september/oktober 2019. Kunne du som nyuddannet have lyst til at blive en del af holdet, kan du læse mere om vores talentudviklingsprogrammer på vores side om Karriere.
Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn

Vi benytter os af cookies for at generere statistik samt optimere brugervenligheden og funktionaliteten. 
I vores cookiepolitik kan du finde mere information om vores brug af cookies og hvordan man sletter eller blokerer disse. 
Hvis du ikke aktivt foretager et valg, men fortsætter med dit besøg på vores hjemmeside, samtykker du til vores anvendelse af cookies.