Værdifuld hjælp fra trainee- og graduateaspiranter

Lige nu kalder sommerferien og de fleste af os ser frem til 3 ugers velfortjent ferie. Men ikke alle holder ferie i denne periode. Mange af de nyuddannede kandidater med fokus på life science området, som har søgt ind på vores talentudviklingsprogrammer, står klar til at arbejde med det samme – og meget gerne i sommerperioden.

Løbende får vi opkald fra kunder, som har stor efterspørgsel på kloge hoveder til at udføre kvalitetssikringsarbejde henover sommeren. Ifølge vores værdisæt med 24-timers responstid bestræber vi os på at agere hurtigt og vi vil kunne matche trainee- og graduate-aspiranter med den rette uddannelse, som er topmotiverede for at træde til hurtigt.

Her til morgen startede 2 dygtige unge kvinder som junior konsulenter på en opgave hos en kunde i medicinalindustrien. Og om 2 uger starter én mere. Det giver de dygtige, nyuddannede akademikere en adgangsbillet til deres første fuldtidsjob i branchen. Og samtidig med at virksomheden får fjernet bunken af arbejde, der ellers ville have ophobet sig i sommerferien, så er det også en mulighed for at se de unge mennesker an de næste 2-3 måneder, inden de eventuelt starter på et af AlfaNordic Academy’s talentudviklingsprogrammer (det 2-årige Pharma Academy graduate forløb eller 9 mdr. som trainee i Life Science Academy program). Dette er også en mulighed for din virksomhed.

Vi går gerne et skridt længere for dig – det er også en af vores værdier. Tøv ikke med at kontakte Frank Winther-Hinge eller Anita B. Petersen for en uforpligtende snak om, hvad der kan lade sig gøre på kort eller lang sigt. Kontaktinfo findes her.

 

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn

Vi benytter os af cookies for at generere statistik samt optimere brugervenligheden og funktionaliteten. 
I vores cookiepolitik kan du finde mere information om vores brug af cookies og hvordan man sletter eller blokerer disse. 
Hvis du ikke aktivt foretager et valg, men fortsætter med dit besøg på vores hjemmeside, samtykker du til vores anvendelse af cookies.