Mød AlfaNordic Academy på SUND-karrieredagen på Københavns Universitet

AlfaNordic Academy er på torsdag d. 10. oktober repræsenteret ved den årlige karrieredag på det sundhedsfaglige fakultet på Københavns Universitet. Det foregår i Mærsk-tårnet og på stand nr. 6 kan du møde et par af vores nuværende graduates Frederikke Hall og André Thrane-Møller, samt en af seniorkonsulenterne fra AlfaNordic Consulting Minna Holbech og leder af Pharma Academy Anita Petersen. Der vil desuden være et virksomhedsoplæg om talentudviklingsprogrammerne Pharma Academy og Life Science Academy kl. 12:30 i auditoriet ’Nielsine’.
Kom forbi og hør mere om mulighederne for at udvikle dit talent til at begå dig godt i life science-branchen. Vi modtager løbende ansøgninger fra nyuddannede akademikere. Det er desuden muligt at blive klogere på GMP og kvalitetssikring indenfor medicinalindustrien via vores kurser i grundlæggende GMP for studerende og nyuddannede, hvor du stadig kan tilmelde dig.

Vi glæder os til at møde dig og få en snak om dine karrieredrømme.

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn

Vi benytter os af cookies for at generere statistik samt optimere brugervenligheden og funktionaliteten. 
I vores cookiepolitik kan du finde mere information om vores brug af cookies og hvordan man sletter eller blokerer disse. 
Hvis du ikke aktivt foretager et valg, men fortsætter med dit besøg på vores hjemmeside, samtykker du til vores anvendelse af cookies.