Nu åbner AlfaNordic Academy igen op for kurser

Covid-19 lagde hele verden ned, og fik konsekvenser som ingen havde kunne forudse. Hos AlfaNordic Academy betød det ganske konkret, at vi måtte indstille alle planlagte kurser og meddele vores kursister, at de desværre måtte væbne sig med tålmodighed.

Spændte, fulgte vi med i udviklingen, og med en masse foranstaltninger, kunne vi i sidste uge byde velkommen til 7 skarpe kursister på kurset “Grundlæggende GMP“. Vi havde virkelig glædet os til dette, og det var skønt at opleve deres lyst til at lære, deres reflekterede spørgsmål og gå-på-mod. Hver gang vi afholder dette kursus, bliver vi virkelig mindet om, hvor meget vi brænder for at hjælpe dygtige mennesker godt på vej i deres karriere. Ja, og ikke mindst hvor stort et potentiale de unge mennesker rummer og bidrager med.

Sidder du og overvejer, om du skal tilmelde dig næste undervisningsgang i “Grundlæggende GMP”, skal du endelig ikke tøve for længe. Vi afholder allerede kurset næste gang, den 10. til 11. juni og du kan stadig nå at få en plads. Er du jobsøgende, er der gode muligheder for, at du kan få tilskud til din deltagelse. Prøv at tage fat i dit jobcenter, og hør om mulighederne.

Vil du vide mere?

Vil du høre mere om kurserne i AlfaNordic Academy, er du velkommen til at kontakte Managing Director, Frank Winther-Hinge, der med glæde vil svare på alle dine spørgsmål.

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn

Vi benytter os af cookies for at generere statistik samt optimere brugervenligheden og funktionaliteten. 
I vores cookiepolitik kan du finde mere information om vores brug af cookies og hvordan man sletter eller blokerer disse. 
Hvis du ikke aktivt foretager et valg, men fortsætter med dit besøg på vores hjemmeside, samtykker du til vores anvendelse af cookies.