Kurset ‘Grundlæggende GMP’ står nu endnu skarpere

I AlfaNordic Academy har vi brugt sommeren på at udvikle på vores kurser, så de står helt skarpe og opdaterede. Vores to undervisere, Heidi Larsen og Christian Ilsøe, har lagt sig i selen for at skabe et format, der giver dig en grundig introduktion til GMP og alle de foranstaltninger der følger med, når du befærder dig i life science-industrien. Dertil vil der også være en række praktiske eksempler, så du let kan omsætte den teoretiske viden til din egen hverdag – eller kan opnå en større forståelse, hvis du endnu ikke har en stor erfaring indenfor området.

Vi glæder os ufatteligt meget til at byde et nyt hold kursister velkommen, når vi igen åbner dørene for vores kursus Grundlæggende GMP. Sidder du og overvejer, om du skal tilmelde dig, skal du endelig ikke tøve for længe. Vi afholder allerede kurset den 22. til 23. september, og du kan stadig nå at få en plads. Er du nyuddannet og tilknyttet et jobcenter, er du meget velkommen til at kontakte os omkring muligheden for tilskud. Ring til Frank Winther-Hinge på +45 5059 1598 eller send en mail til fwh@alfanordic.com.

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn

Vi benytter os af cookies for at generere statistik samt optimere brugervenligheden og funktionaliteten. 
I vores cookiepolitik kan du finde mere information om vores brug af cookies og hvordan man sletter eller blokerer disse. 
Hvis du ikke aktivt foretager et valg, men fortsætter med dit besøg på vores hjemmeside, samtykker du til vores anvendelse af cookies.