Vil du hurtigt videre?

 

”Vil du hurtigt videre…” er titlen på vores nye plakat, som vores studentermedhjælper Natascha har været ude at hænge op på forskellige universiteter. Turen er gået forbi: DTU Lyngby; DTU Ballerup, KU – Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Aalborg Universitet i København.

Plakaten omhandler vores graduateprogram ”Pharma Academy”, der giver dig en spændende mulighed for at blive en del af AlfaNordic Academy – part of the Niras group. Find plakaten på en af ovenstående universiteter, eller se den på billedet til højre. Her kan du læse mere om, hvordan du får kickstartet din karriere indenfor farmaceutisk, fødevare og bioteknologisk industri efter endt uddannelse.Vi opstarter Team 6 i efteråret 2021, og der er stadig nogle få ledige pladser.

Vi søger kandidater til projektledelse, projektering og produktionssupport særligt inden for HVAC, proces- og forsyningsanlæg. 
Læs mere og skynd dig at sende os dit CV og en motiveret ansøgning her: HR-Manager

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn

Vi benytter os af cookies for at generere statistik samt optimere brugervenligheden og funktionaliteten. 
I vores cookiepolitik kan du finde mere information om vores brug af cookies og hvordan man sletter eller blokerer disse. 
Hvis du ikke aktivt foretager et valg, men fortsætter med dit besøg på vores hjemmeside, samtykker du til vores anvendelse af cookies.