Adam Cahnbley Petersen

Life Science Academy Trainee

Project Management LEAN  Structure Interdisciplinarity 

Adam er uddannet Bioentreprenør, og den første kandidat til at gennemgå Life Science Academy-forløbet. Med en bred faglig viden indenfor naturvidenskab, projektstyring og økonomi, kan Adam hjælpe med at overskueliggøre både økonomiske og projektrelaterede processer.

”Jeg brænder for at drive projekter, og interesserer mig særligt for koblingen mellem forretning og life science, da det giver mig mulighed for at benytte mit analytiske sind og min evne til at skabe overblik i komplekse sammenhænge”.

Vi benytter os af cookies for at generere statistik samt optimere brugervenligheden og funktionaliteten. 
I vores cookiepolitik kan du finde mere information om vores brug af cookies og hvordan man sletter eller blokerer disse. 
Hvis du ikke aktivt foretager et valg, men fortsætter med dit besøg på vores hjemmeside, samtykker du til vores anvendelse af cookies.