Alberte Charlotte Bahl Paarup

Pharma Academy Graduate

LEANIGxPIProdcution SupportIRoot Cause AnalysisI
Quality ManagementI

Alberte er uddannet Produktionsingeniør, og er nu Graduate på Team 5. Gennem sin uddannelse har hun opnået en grundlæggende og praktisk forståelse fra råvare til slutprodukt. Alberte fokuserer primært på procesoptimering og løsning af komplekse problemstillinger, der sikre de bedste resultater.  

”Graduate-programmet giver mig en ekstraordinær mulighed for at kickstarte min karriere og tilgå mange forskellige situationer hvilket er helt unikt. Som person trives jeg i en hverdag med mange udfordringer og stor variation. Jeg tager altid ansvar for mine arbejdsopgaver og går aldrig på kompromis med kvalitet. Med mig i et team sikre jeg fremskridt og ikke mindst et godt fællesskab.”

Vi benytter os af cookies for at generere statistik samt optimere brugervenligheden og funktionaliteten. 
I vores cookiepolitik kan du finde mere information om vores brug af cookies og hvordan man sletter eller blokerer disse. 
Hvis du ikke aktivt foretager et valg, men fortsætter med dit besøg på vores hjemmeside, samtykker du til vores anvendelse af cookies.