Annie Louise Tue Birkebæk

Pharma Academy Graduate

Planning Validation  Analytical Mindset Behavioural Design 

Annie er uddannet Diplomingeniør i Kemi- og Bioteknologi, og er Graduate på Team III, hvor hun laver projekter, der er med til at sikre kvaliteten i produktionen. Annie har ligeledes erfaring med frysevalidering og GMP i den farmaceutiske industri, hvor hun er dygtig til at indsamle og sortere data.

”Jeg synes at det er fedt at vide, at jeg gør en forskel på mit arbejde. De projekter jeg laver, finder jeg relevante og de giver mig mulighed for at udvikle mine evner og bruge de færdigheder, som jeg har tillagt mig på studiet”.

Vi benytter os af cookies for at generere statistik samt optimere brugervenligheden og funktionaliteten. 
I vores cookiepolitik kan du finde mere information om vores brug af cookies og hvordan man sletter eller blokerer disse. 
Hvis du ikke aktivt foretager et valg, men fortsætter med dit besøg på vores hjemmeside, samtykker du til vores anvendelse af cookies.