Monica Todorova Salari Skjøtt

Pharma Academy Graduate

Pharmaceutical Engineering GMP  Project Management Qualification

Monica er uddannet Civilingeniør i Farmateknologi fra DTU, hvor hun blev klædt på til at arbejde i medicinal- og fødevareindustrien. Hun har 5 års erfaring indenfor GMP, og arbejder nu med CAPEX-projekter, hvor hendes kompetencer indenfor kvalificering, validering og projektledelse bliver finpudset. 

”Jeg elsker, at jeg har mulighed for at finde arbejde indenfor et område, som ikke ligger nært mit speciale. Det gør at jeg kan videreudvikle mig og få nye kompetencer. Med dette program har jeg fået en bedre idé om, hvad jeg gerne vil arbejde med, og at jeg er havnet på den rette hylde”.

Vi benytter os af cookies for at generere statistik samt optimere brugervenligheden og funktionaliteten. 
I vores cookiepolitik kan du finde mere information om vores brug af cookies og hvordan man sletter eller blokerer disse. 
Hvis du ikke aktivt foretager et valg, men fortsætter med dit besøg på vores hjemmeside, samtykker du til vores anvendelse af cookies.